S-bonusta
  Varausehdot

  Varausehdot

  1. Saavuthan paikalle tiimisi kanssa 15 minuuttia ennen pelin alkua. Viivästynyt aika vähennetään varsinaisesta peliajasta.

  2. Varaaja on vastuussa ajankohdan oikeellisuudesta ja ottaa huomioon pelin maksimipelaajamäärän.

  3. Vain sähköpostiin saapunut vahvistus varmentaa varauksen tapahtumisen, joten tarkistathan vahvistuksen sähköpostistasi.

  4. Varaus on sitova, ellei sitä erikseen sovitusti muuteta.

  5. Varatun pelin voi perua 48 tuntia ennen peliä joko puhelimitse tai sähköpostitse. Myöhemmin kuin 48 tuntia ennen perutuista varauksista veloitamme 50 euroa peruutusmaksun. Peruuttamattomista peleistä veloitetaan täysi hinta.

  6. Suosimme selvää mieltä peliin saavuttaessa, sillä tehtävät vaativat nokkeluutta ja aivotyötä. Tiloissamme on anniskeluoikeudet, joten omien juomien tuominen tiloihin on kiellettyä. Pelaajilla on mahdollisuus ostaa juotavaa tiskiltämme pelin yhteydessä. Varaamme oikeuden evätä selvästi päihtyneiltä asiakkailta sisäänpääsyn pelaajien ja pelinvetäjän turvallisuuden vuoksi. Mikäli peli joudutaan paikan päällä perumaan tai keskeyttämään liiallisen päihtymyksen myötä, veloitamme pelistä täyden hinnan.

  7. Maksu hoidetaan paikan päällä pelin jälkeen ilmoittamillamme maksuvälineillä. Yrityksille voimme myöntää laskun 5 euron laskutuslisällä.

  8. Jos haluat pelin englanniksi, mainitsethan sen aina varauksen yhteydessä (Sähköisessä varauksessa Lisätiedot-kohdassa).

  9. Valokuvaaminen pakohuoneissa on ehdottomasti kielletty.