Huoneet

Huoneet

PANKIN KAUHU

PANKIN KAUHU

Lappeenrannan Vanhan Kulma-Pankin johtaja tunnetaan kautta maan vaikutusvaltaisena, kokeneena ja varakkaana rahamiehenä. Villit nuoruusvuosien seikkailut Pohjois-Dakotassa, Australiassa ja Transilvaniassa kasvattivat Pankkiirille hyvän pesämunan, jonka sijoittelu eri valuuttoihin ja kohteisiin ovat kasvattaneet pankin omaisuuden maakunnan mittapuulla merkittäväksi.

Kovan miehen maineestaan huolimatta Pankki tunnetaan kautta Suomen eteläpuoliskon merkittävänä lainanantajana. Lainan toivossa tekin saavutte varaamallenne ajalle pankkiin, mutta löydättekin paikalta vain kauhistuneen sihteeri-Veeran. Veera kertoo peloissaan, kuinka oli juuri vahvistamaisillaan seuraavaa tapaamisaikaa Pankkiirille, kun outo karjunta alkaa kaikua naapurihuoneesta holvin kovaäänisen pamahduksen jälkeen. Pian Pankkiirin henkilökohtaisen työhuoneen ovi lennähtää auki, ja vauhkoontuneesti karjuen, hullunkiilto silmissään pankkiiri ryntää huoneestaan ulos tönäisten Veeran tieltään kovakouraisesti. Samalla hän läimäisee toimistonsa oven lukkoon.

Kauhistunut Veeraa pyytää teitä tutkimaan mitä työhuoneessa on tapahtunut. Miksi holvin ovi paiskattiin kiinni? Miksi Pankkiiri näytti sekoavan? Entä mitä huoneessa tapahtui hetki sitten?

 

Pankin kauhu-peliä voi pelata kerralla 2-5 pelaajaa yhdessä huoneessa. Huomioithan ikärajamme K15, aikuisen seurassa K12.

VALTAKADUN ERAKKO

VALTAKADUN ERAKKO

Jos suoritat Lappeenrannan kaduilla gallupia, sanoisivat kaikki tietävänsä kyllä Pulu-Jaken. Tämä jokaisen lappeenrantalaisen tietämä, mutta harvojen tuntema persoona voidaan nähdä iltaisin, viikonloppuisin ja pyhäsunnuntaisin omalla puistonpenkillään Kirkkopuistossa syöttämässä rakkaita pulujaan. Monella onkin tunne, että siivekkäiden ystävien seura on nykään Pulu-Jakelle monin kerroin ihmisten seuraa mieluisampaa. Vaikka Pulu-Jake harvoin on ystävällinen kenellekään tai millekään, ovat monet kuitenkin sitä mieltä että kaupungin kadut olisivat tylsempiä, hiljaisempia ja värittömämpiä ilman tämän hahmoa katukuvassa, työntelemässä rakkaita ostoskärryjään paikasta paikkaan.

Aiemmin kovin harmittomana esiintynyt Jake on kuitenkin viime aikoina käyttäytynyt astetta huolestuttavammin. Huhut ovat alkaneet kiertelemään, että roskien sijaan myös ihmisten omaisuus on alkanut katoilemaan sankarin lähettyvillä. Pyöränsatulat, lastenrattaat sekä auton taustapeilit ovat viime aikoina hävinneet omituisesti juuri Pulu-Jaken paikallaolon jälkeen. Viimeinen niitti tuntuu olevan koko kaupunkia riivaava varkausaalto, jossa pihalle parkkeeratut autot ovat ylikuumentuneet jäähdytysnesteen kadottua niistä yön aikana. Moni epäilee Pulu-Jakea tästäkin, vaikka poliisin on vaikea todistaa mitään.

Nyt varkausaalto on osunut myös omalle kohdallenne: tiedätte keneltä kysyä tavaroitanne takaisin! Olette matkalla Pulu-Jaken ”kotipesään” selvittämään miksi tavarat ovat alkaneet kadota hänen jäljiltään. Mitä tavaroille on tapahtunut? Miksi Pulu-Jake varastaa niitä? Entä minkälainen henkilö Pulu-Jake oikeasti on?

 

Valtakadun erakko-peliä voi pelata joko tavallisena pelinä 2-5 pelaajaa yhdessä huoneessa tai 4-10 pelaajaa mittelönä kahdessa eri huoneessa. Huomioithan ikärajamme K15, aikuisen seurassa K12.