S-bonusta
  Varaa

  Oletko valmis ratkaisemaan pakohuoneen arvoituksen?

  Varaa Room Escape Lappeenranta

  Room Escape Lappeenrannassa on valittavissa kaksi eri peliä: Pankin kauhu ja Valtakadun erakko. Pelit on suunniteltu siten, että yhteen pakohuonepeliin voi osallistua 2-5 pelaajaa. Mikäli pelaajia on yli 5, tarjoamme Valtakadun erakko-pelin mittelönä 4-10 pelaajalle. Mittelöpelissä pelaajat jaetaan kahteen 2-5 pelaajan tiimiin pelaamaan samanaikaisesti kahdessa Valtakadun erakko-pelihuoneessa. Mikäli seurueessanne on 11-15 pelaajaa, Valtakadun erakko-mittelöpelin lisäksi voi varata myös Pankin kauhu-pelin, jolloin koko seurueen on mahdollista pelata lähes samanaikaisesti. Yli 15 pelaajan seurueet peluutamme porrastetusti erissä.

  HUOM! Pelaajien tulee aina saapua 15 minuuttia ennen varsinaista peliaikaa kuulemaan pelisäännöt, joten vierailuun on hyvä varata noin 1,5h aikaa.

  Pelit ovat varattavissa kalenteristamme viimeistään 24h ennen peliaikaa. Mikäli sinulla on kysymyksiä pelien varaamisesta tai toivot kalenteristamme poikkeavaa peliaikaa, voit laittaa meille sähköpostia [email protected] tai soittaa meille numeroon 010 762 1455. Vastaamme viesteihin ja puheluihin pääsääntöisesti pelivarauksiemme ohessa ti-to klo 16-20, pe 14-23 ja la 13-23. Suosittelemme tutustumaan sivustomme INFO-osioon, jossa mm. vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin.

  Pankin kauhu (2-5 henkilöä)

  Valitse ajankohta

  Valtakadun erakko (2-5 henkilöä)

  Valitse ajankohta

  Valtakadun erakko (mittelö 4-10 henkilöä)

  Valitse ajankohta