Varaa

Oletko valmis ratkaisemaan pakohuoneen arvoituksen?

Varaa Room Escape Lappeenranta

Room Escape Lappeenrannassa on valittavissa kaksi eri peliä: Pankin kauhu(1 huone) ja Valtakadun erakko (2 huonetta mittelöä varten). Pelit on suunniteltu siten, että yhteen pakohuonepeliin voi osallistua 2-5 pelaajaa. Mikäli pelaajia on yli 5, tarjoamme Valtakadun erakko-pelin mittelönä 4-10 pelaajalle. Mittelöpelissä pelaajat jaetaan kahteen 2-5 pelaajan tiimiin pelaamaan samanaikaisesti kahdessa Valtakadun erakko-pelihuoneessa. Mikäli seurueessanne on 11-15 pelaajaa, Valtakadun erakko-mittelöpelin lisäksi voi varata myös Pankin kauhu-pelin, jolloin koko seurueen on mahdollista pelata lähes samanaikaisesti. Yli 15 pelaajan seurueet peluutamme porrastetusti erissä.

HUOM! Pelaajien tulee aina saapua 15 minuuttia ennen varsinaista peliaikaa kuulemaan pelisäännöt, joten vierailuun on hyvä varata noin 1,5h aikaa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä pelien varaamisesta tai toivot kalenteristamme poikkeavaa peliaikaa, voit laittaa meille sähköpostia roomescape.lappeenranta@sok.fi tai soittaa meille numeroon 010 762 1455. Vastaamme viesteihin ja puheluihin pääsääntöisesti pelivarauksiemme ohessa arkisin klo 14-20 välisenä aikana ja viikonloppuisin 12-20. Mikäli emme pääse vastaamaan puheluusi, jätäthän meille joko soittopyynnön tai yhteydenottopyynnön nettisivujemme kautta. Suosittelemme tutustumaan sivustomme INFO-osioon, jossa mm. vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin.

Pankin kauhu (2-5 henkilöä)

Valitse ajankohta

Hermit of Valtakatu (2-5 people)

Valitse ajankohta

Hermit of Valtakatu (battle 4-10 people)

Valitse ajankohta