S-bonusta

  Etelä-Karjalan Osuuskaupan Room Escapen asiakastietojen tietosuojainformaatio

   

  Room Escapen asiakasrekisterissä hallinnoidaan tietoja Etelä-Karjalan Osuuskaupan Room Escapen asiakkaista ja henkilötietojen rekisterinpitäjänä toimiin Etelä-Karjalan Osuuskauppa.

   

  Millaisia henkilötietoja keräämme sinusta?

  Henkilötietojen käsitellään toimipaikassa varauksen toteuttamista varten. Varauksen käsittelyyn tarvittavat tiedot ovat asiakkaan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

   

  Mistä saamme henkilötiedot?

  Saamme henkilötiedot varaajalta itseltään, joko suullisesti tai kirjallisesti käyttäen verkko- tai paperilomaketta.

   

  Miten henkilötietoja käsitellään?

  Henkilötietoja käsitellään sähköisissä järjestelmissä ja palveluissa. Huolehdimme kumppaneidemme henkilötietojen suojan riittävästä tasosta lainsäädännön edellyttämällä tavalla. Emme luovuta rekisterin tietoja edelleen kolmannelle osapuolelle, pois lukien tietojen luovuttaminen viranomaisille voimassa olevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa esimerkiksi viranomaisten tietopyyntöihin vastattaessa. Emme siirrä henkilötietoja kolmansiin maihin Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle tai kansainvälisille järjestöille.

   

  Kuinka kauan säilytämme tietojasi?

  Tiedot varauksesta hävitetään 12 kk kuluttua varauksen toteutumisen ja toimituksen jälkeen. Laskutukseen liittyvän aineiston säilytysaika määräytyy kirjanpitolain mukaan.

   

  Sinun oikeutesi:

  Sinulla on oikeus saada pääsy omiin henkilötietoihisi. Helpoimmin teet sen tekemällä tietopyynnön sähköisellä verkkolomakkeella. Sinulla on myös oikeus henkilötietojesi oikaisemiseen, ottamalla yhteyttä Room Escapeen.

  Sinulla on oikeus saada tieto henkilötietojen tietoturvaloukkauksista. Ilmoitamme sinulle viipymättä, mikäli meillä tapahtuisi tietoturvaloukkaus.

  Lisätietoa henkilötietojen käsittelystä saat tämän tietosuojainformaation lisäksi Room Escape Lappeenrannan tietosuojaselosteesta.